06 51 96 94 88 [email protected]

Steenslag correctie

Steenslag correctie

Steenslagcorrectie is een cosmetische herstelling waarbij de beschadigde plekken niet worden gespoten, maar de putjes worden opgevuld met speciale lak in de kleur van het koetswerk. Hierdoor wordt een uitstekend resultaat behaald waarbij de klant de beschadiging nauwelijks meer opmerkt. Deze methode is niet alleen veel goedkoper dan traditionele herstellingen, maar kan ook snel worden uitgevoerd.

Na het polijsten worden de beschadigde plekken netjes opgevuld met speciale lak, waardoor het uiterlijk van uw auto weer wordt hersteld. Dankzij professioneel kleurenmengen kunnen we bijna alle kleurvarianten maken, waardoor de steenslag optisch bijna onzichtbaar wordt, zonder dat de auto naar een spuiterij hoeft.

Het is belangrijk op te merken dat diepere steenslagputjes moeilijker optisch mooi te herstellen zijn. Hoewel het geen volledige reparatie is zoals die in een spuiterij zou plaatsvinden, levert het altijd een netter resultaat op dan wanneer u rondrijdt met witte steenslaggaten in uw lak. Het is zeker de moeite waard om bij ons te informeren of deze techniek ook voor uw auto geschikt is.