06 51 96 94 88 [email protected]

Krassen verwijderen

Krassen verwijderen

Krassen verwijderen is een cosmetische herstelling waarbij de beschadigde plek niet gespoten wordt, maar gevuld met speciale lak in de kleur van het koetswerk. Hierdoor kunnen we een uitstekend resultaat behalen waarbij de klant de beschadiging nauwelijks meer opmerkt. Deze methode is niet alleen veel goedkoper dan traditionele herstellingen, maar kan ook snel worden uitgevoerd.

Na het polijsten wordt de beschadigde plek netjes ingevuld met speciale lak, waardoor uw auto er weer als nieuw uitziet. Dankzij professioneel kleurenmengen kunnen we bijna alle kleurvarianten maken, waardoor zelfs steenslag optisch bijna onzichtbaar wordt, zonder dat de auto naar een spuiterij hoeft.

Het is belangrijk op te merken dat diepere krassen moeilijker optisch mooi te herstellen zijn. Hoewel het geen volledige reparatie is zoals die in een spuiterij zou plaatsvinden, levert het altijd een netter resultaat op dan wanneer u rondrijdt met krassen in uw lak. Het is zeker de moeite waard om bij ons te informeren of deze techniek ook voor uw auto geschikt is.